Tiranë/ Mbi 8 mijë gjoba, 9 automjete të bllokuara gjatë një jave

2 muaj më parë - 19 Shkurt 2024, opinion
Tiranë/ Mbi 8 mijë gjoba, 9 automjete të bllokuara gjatë një jave
Policia Rrugore e Tiranës ka bërë bilancin e kësaj jave. Në një njoftim për mediat, bëhet e ditur se gjatë kësaj jave janë vendosur 8 mijë e 720 gjoba për shkeje të rregullave të qarkullimit rrugor.

Gjobat janë vendosur për xhama të zinj, tejkalim i shpejtësisë, mosvendosje e rripit të sigurimit, mosrespektimi i vizave të bardha të kembësoreve, dhe shumë të tjera.

Gjithashtu:

  • 17 persona janë proceduar për vepra penale në qarkullimin rrugor, me raste që përfshijnë drejtimin e mjetit në gjendje të dehur, pa leje drejtimi, nën ndikimin e lëndëve narkotike, shkelje të rregullave rrugore, dhe korupsion aktiv.
  • 59 masa janë vendosur për drejtimin e mjetit nën ndikimin e alkoolit dhe shkelje të shpejtësisë, me mundësi konvertimi të gjobës në dyfishin e maksimumit.
  • 9 automjete janë bllokuar për arsye të ndryshme, duke përfshirë detyrime të palikuiduara dhe mungesë dokumentacioni.

Komisiariati i Policisë Tiranë bën thirrje për kujdes dhe përgjegjësi në rrugë.

Support Ukraine