Policia rrugore: 13 të arrestuar në Tiranë. 109 gjoba për mosrespektim të tabelës “Stop”

1 vit, 1 muaj më parë - 16 Janar 2023, opinion
Policia rrugore: 13 të arrestuar në Tiranë. 109 gjoba për mosrespektim të tabelës “Stop”
Policia Rrugore e Tiranës ka vijuar kontrollet në të gjitha akset rrugore, për evidentimin dhe ndëshkimin e shkelësve të rregullave të qarkullimit që janë rrezik potencial për përfshirje në ngjarje rrugore si dhe për rritjen e parametrave të sigurisë rrugore, në kryeqytet.

Si rrjedhojë e kontrolleve 13 shtetas janë arrestuar dhe proceduar për drejtim automjeti, në gjendje të dehur ose pa leje drejtimi.

78 leje drejtimi janë pezulluar, për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit, për shpejtësi tej normave të lejuara dhe për shkelje të tjera të Kodit Rrugor.

Gjithashtu, vëmendje e veçantë gjatë kësaj jave është kushtuar për mosrespektimin e tabelës “Stop” dhe për këtë shkelje janë vendosur 109 masa administrative.

Support Ukraine