Blinken sot në Tiranë, masa të rrepta sigurie! Ja rrugët ku ndalohet qarkullimi

2 muaj, 1 javë më parë - 15 Shkurt 2024, shqiptarja
Blinken sot në Tiranë, masa të rrepta sigurie! Ja rrugët ku ndalohet qarkullimi
Tirana do jetë sot nën masa të rrepta sigurie gjatë vizitës së Antony Blinken. Më poshtë gjeni të gjitha akset në të cilat do të ndalohet qarkullimi. Parkimi u ndalua që dje në rrugët përreth Kryeministrisë dhe vijon ndalimi edhe sot deri në largimin e Blinken.

Me rastin e vizitës së sekretarit amerikan Antony Blinken në Tiranë, do të ketë bllokim qarkullimi në disa akse rrugore, ndërsa në disa të tjera është ndaluar parkimi që pasditen e djeshme. 

Tirana do jetë nën masa të rrepta për të garantuar sigurinë e nr.2 të administratës së SHBA-së. Sipas planit të masave të bëra publike nga Policia e Shtetit, ndalohet parkimi në disa rrugë përreth Kryeministrisë, si "Faik Konica", "Dervish Hima", "Ismail Qemali", "Gjergj Filipi", "Lek Dukagjini", Rruga e Elbasanit, etj.

Ndërkohë, ditën e sotme ndalimi i qarkullimit nis nga ora 09:30-12.30 dhe 17:30-20.00, në disa akse rrugore si më poshtë.

Ku ndalohet qarkullimi? (ora 09:30-12.30 dhe 17:30-20.00, të datës 15.02.2024)

 • Interurbane dytësore Fushë Prezë-Rinas;
 • Interurbane dytësore Rinas-Qafë Kashar dhe anasjelltas;
 • Interurbane kryesore Qafë Kashar - ish-sheshi Shqiponja dhe anasjelltas;
 • Interurbane kryesore ish-sheshi Shqiponja-Teg-Sanatorium dhe anasjelltas;
 • Rruga e Elbasanit, rruga "Dervish Hima", rruga "Faik Konica", rruga "Papa Gjon Pali II",  rruga "Ismail Qemali", rruga "Themistokli Germenji", rruga "Abdyl Frashëri", rruga "Ukraina e Lirë", rruga "Gjergj Filipi", bulevardi "Dëshmorët e Kombit" dhe bulevardi "Bajram Curri".

Ku është ndaluar parkimi? (nga ora 19:30 dje deri në orën 20.00 sot)

 • Rruga "Faik Konica"
 • Rruga "Dervish Hima"
 • Rruga "Ismail Qemali" (para Kryesisë së Kuvendit),
 • Rruga"Gjergj Filipi"
 • Rruga"Lek Dukagjini"
 • Rruga e Elbasanit
 • "Papa Gjon Pali II"
 • Bulevardi “Bajram Curri”,
 • Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, 
 • "Ukraina e Lirë" (Gjykata Kushtetuese)

Cilat janë rrugët alternative për në Rinas?

 • Qytetarët që duan të shkojnë në aeroportin “Nënë Tereza”, më datë 15.02.2024, nga Durrësi dhe veriu, do të ndjekin drejtimin Vorë-Fushë Prezë-Rinas dhe kthim, Fushë Krujë-Fushë Prezë-Rinas dhe kthim!
 • Nga juglindja dhe Tirana, do të ndjekin unazën lindore-Farmacia 10-Stacioni i Trenit-Bulevardi i Ri-Paskuqan-Kamëz -Valias-Aeroporti i Rinasit, dhe kthimi në të njejtin itenerar.

Emergjenca mjekësore?

Të ndiqen rrugët dytësore dhe të tjera, në drejtim të spitaleve perkatëse, të ndryshme nga ato që do të përshkohen nga delegacioni amerikan.

Support Ukraine