Makinat në Elbasan

 • 2011' Ford Kuga

  €9,500

  2011' Ford Kuga

  28 Janar 2022, Elbasan

  Naftë 190000 km  Automatike  Kafe 

  Makina ne gjendje shum te mire dhe e paster. 

  Shto te të preferuarat

 • 2006' Volkswagen Passat

  €4,500

  2006' Volkswagen Passat

  26 Janar 2022, Elbasan

  Naftë 200000 km  Mekanike  Blu 

  Passat 2.0 TDI, ne gjendje te mire. 

  Shto te të preferuarat

 • 2006' Mercedes-Benz C 180

  €4,700

  2006' Mercedes-Benz C 180

  22 Janar 2022, Elbasan

  Benzinë 190000 km  Automatike  Gri 

  Mercedes-Benz C180 

  Shto te të preferuarat

 • 2010' Volkswagen Caddy

  €5,800

  2010' Volkswagen Caddy

  19 Janar 2022, Elbasan

  Naftë 250000 km  Mekanike  E bardhë 

  VW CADDY 1.6 NAFTE 

  Shto te të preferuarat

 • 2008' Jeep Wagoneer

  €16,300

  2008' Jeep Wagoneer

  18 Janar 2022, Elbasan

  Benzinë 30000 km  Automatike  E zezë 

  jeep Wrangler 3.8 benzin+GAZ 

  Shto te të preferuarat

 • 2011' Audi A8

  €18,500

  2011' Audi A8

  18 Janar 2022, Elbasan

  Naftë 200000 km  Automatike  E zezë 

  AUDI A8 

  Shto te të preferuarat

 • 2012' Volkswagen Caddy

  €6,700

  2012' Volkswagen Caddy

  17 Janar 2022, Elbasan

  Naftë 200000 km  Mekanike  E bardhë 

  VW CADDY 1.6 NAFTE 

  Shto te të preferuarat

 • 2008' Mercedes-Benz C 180

  €6,490

  2008' Mercedes-Benz C 180

  17 Janar 2022, Elbasan

  Benzinë 200000 km  Automatike  Gri 

  MB (204) C180 KOMPRESSOR BENZIN AUTOMAT 

  Shto te të preferuarat

 • 2012' Volkswagen Caddy

  €6,500

  2012' Volkswagen Caddy

  17 Janar 2022, Elbasan

  Naftë 250000 km  Mekanike  E bardhë 

  VW CADDY 1.6 NAFTE 

  Shto te të preferuarat

 • 2006' Audi A3

  €5,200

  2006' Audi A3

  17 Janar 2022, Elbasan

  LPG (gaz i lëngëzuar i naftës) 200000 km  Automatike  Blu 

   

  Shto te të preferuarat