Tiranë-Elbasan, rruga hapet plotësisht

4 vjet, 3 muaj më parë - 6 Qershor 2019, opinion
Tiranë-Elbasan, rruga hapet plotësisht
Ditën e sotme rruga Tiranë-Elbasan është hapur plotësisht. ARRSH ka njoftuar se që nga sot ajo është e kalueshme në të dyja korsitë e saj nga të gjitha mjetet.

Rruga Tiranë-Elbasan filloi të ndërtohet në vitin 2011 dhe pritej të përfundonte në vitin 2015, por afati u shty. Vetëm më 14 mars të këtij viti, u hap njëri krah i segmentit nga kryqëzimi i Ibës deri tek hyrja e tunelit të Krrabës.

Mjetet kalonin në karrexhatën e majtë të këtij segmenti, ndërkohë që më parë kalimi bëhej nga aksi i vjetër nga Mulleti.

Support Ukraine