Reshje dëbore në Elbasan, ja segmentet rrugore më problematike

4 vjet, 2 muaj më parë - 28 Shkurt 2018, Gazeta Shqiptare
Reshje dëbore në Elbasan, ja segmentet rrugore më problematike
Reshjet e dëborës që kanë rënë dy ditët e fundit në vend kanë përfshirë edhe qytetin e Elbasanit.

Dëbora e rënë në orët e para të mëngjesit kanë shkaktuar probleme në qarkullimin e rrugët brenda qyteti dhe në segmentet që e lidhin atë më qytetet e tjera.

Më problematike situata paraqitet në aksin Elbasan-Tuneli i Kërrabës dhe në rrugën Elbasan Librazhd-Qafë Thanë.

Gjithashtu mësohet se disa zona malore të Qarkut të Elbasanit janë të bllokuara.