OFL bllokohen 6 makina luksoze në Vlorë

3 vjet, 7 muaj më parë - 27 Shkurt 2020, opinion
OFL bllokohen 6 makina luksoze në Vlorë
Operacioni Forca e Ligjit dhe policia kanë bllokuar 6 makina luksoze brenda 48 orësh në qytetin e Vlorës

Pas bllokimit pritet që të bëhet verifikimi i dokumentacionit të automjeteve dhe personave që i kanë në pronësi, si edhe burimin e pasurisë së këtyre të fundit.

Deri në këtë fazë plot 16 emra janë vlerësuar nga ana dokumentare dhe dërguar për verifikim pasuror në OFL-ja. Ndërsa pritet që ditën e enjte ose të premte, OFL-ja të publikojë zyrtarisht emra të tjerë në Vlorë, ku do i kërkohet të plotësojnë formularët për të justifikuar pasurinë e tyre.

Support Ukraine