Moti i keq pezullon lundrimet nga porti i Vlorës

12 Nëntor 2019 - opinion

Moti i keq pezullon lundrimet nga porti i Vlorës

Lundrimi nga porti i Vlorës është pezulluar si pasojë e kushteve të motit.

Në një njoftim nga autoritetet e portit thuhet se nga kushtet e përkeqësuara të motit, trageti i linjës Vlorë-Brindisi ka qëndruar në Itali.

Lundrimi është pezulluar deri në datën 14 nëntor.

Ndërkohë, për shkak të motit me erë të fortë dhe detit me dallgë është pezulluar lundrimi edhe i mjeteve të tjera lundruese, duke u kërkuar të qëndrojnë të ankoruara në port.

Ndërsa varkat dhe peshkarexhat është kërkuar që të ankorohen në vendstrehime të sigurta.