Moti i keq/ Bllokohet në të dyja anët aksi rrugor Vlorë-Orikum

2 vjet, 7 muaj më parë - 12 Dhjetor 2021, opinion
Bllokohet rrugor Vlorë-Orikum
Bllokohet rrugor Vlorë-Orikum
Moti i keq ka bërë që aksi rrugor Vlorë-Orikum të bllokohet në të dyja anët e saj.

Reshjet intensive dhe rrëshqitjet e dherave kanë bërë këtë aks rrugor të pakalueshëm. Ndërkohër, rrëshqitje të dherave janë raportuar edhe në zonën e Jonufrës.

Mësohet se pritet ndërhyrja e autoritetit rrugor për të pastruar rrugën nga balta dhe kthimin e saj në gjendje të kalueshme.

Edhe më herët u raportua për probleme me reshjet e shiut në qarkun e Vlorës, ku rrugët janë të mbushura me ujë, duke vështirësuar qarkullimin e automjeteve dhe qytetarëve

Support Ukraine