Rama: Vorë-Fushë Krujë ka përfunduar. Komentuesit: Eshtë burim aksidentesh

5 Dhjetor 2018 - opinion

Rama: Vorë-Fushë Krujë ka përfunduar. Komentuesit: Eshtë burim aksidentesh

Kryeministri Edi Rama ka postuar mëngjesin e sotëm një video ku tregon se është rikonstruktuar aksi rrugor Vorë-Fushë Krujë.

Të shumtë janë qytetarët që i vënë në pah kryeministrit Rama se rruga është ndërtuar jashtë standarteve. "Me dy korsi të ngushta dhe pa mbrojtëse anësore. Mungon dhe ndriçimi, duke u bërë burim për aksidente", shkruajnë komentuesit. Rama e pranon por thotë se është më mirë se kur ishte gjithë gropa.

Ky është një nga akset më të rëndësishme në vend që lidh kryeqytetin me veriun e vendit.