Rrëzohen pemët, bllokohet rruga për në Përmet

4 vjet më parë - 27 Shtator 2018, opinion
Rrëzohen pemët, bllokohet rruga për në Përmet
Rrëzimi i disa pemëve gjatë natës ka bllokuar rrugën nga Ura e Leklit në Përmet.

Rrëzimi i disa pemëve gjatë natës ka bllokuar rrugën nga Ura e Leklit në Përmet.

Po ashtu mësohet se është dëmtuar edhe linja 100 kv e tensionit të lartë.

Policia dhe Autoriteti Rrugor i Rajonit të Jugut po punojnë për zhbllokimin e rrugës.

Support Ukraine