Me shpejtësi ‘skëterrë’ në Tiranë. Policia publikon pamjet dhe jep mesazhin sensibilizues

3 vjet, 10 muaj më parë - 21 Nëntor 2019, Gazeta Shqiptare
Me shpejtësi ‘skëterrë’ në Tiranë. Policia publikon pamjet dhe jep mesazhin sensibilizues
Policia rrugore në orët e para të mëngesit ka ndaluar një 27-vjeçar nga Tirana i cili drejtonte automjetin e tij me shpejtësi prej 128km/h, në autostradën Tirane –Elbasan.

Siç shihet edhe nga pamjet të publikuara nga policia rrugore, mjeti ishte me shpejtësi të madhe. Policia po sensibilizon të gjithë drejtuesit e automjeteve te kenë kujdes dhe mos nxitoni për të arritur fundin.

Njoftimi i Policisë:

Po ndodh: Në rrugën TiranëElbasan

Vijon kontrolli me radar , për të parandaluar aksidentet rrugore që vijnë si pasojë e shpejtësisë mbi normat e lejuara.

E papranueshme shpejtesia me të cilën 27-vjeçari nga Tirana drejton automjetin, 182 km/h në një orar kur rruga është me trafik të plotë dhe rreziku për t'u përfshirë në ngjarje rrugore është evident.

 Mos nxitoni për të arritur fundin apo ✍♀. Vetëbesimi i tepruar dhe neglizhenca ndaj kufizimeve dhe rregullave të qarkullimit rrugor, mund të sjellë pasoja fatale dhe të pariparueshme për ju dhe përdoruesit e tjerë të rrugës.

Support Ukraine