“Manovra që ve në rrezik të gjithë”, policia publikon pamjet: Do të vijojmë të ndajmë pamjet në rrjetet tona sociale

3 javë më parë - 3 Prill 2024, opinion
“Manovra që ve në rrezik të gjithë”, policia publikon pamjet: Do të vijojmë të ndajmë pamjet në rrjetet tona sociale
Trafiku në rrugët e Tiranës është padyshim një fenomen stresues. E ajo që e bën edhe me shumë të tillë, janë shkeljet e rregullave të qarkullimit nga disa shoferë. Kur vjen puna tek këta të fundit, policia rrugore e Tiranës nuk e kursen “dorën”, duke i gjobitur.

Teksa shpërndan këtë video, ku sjell disa shoferë të cilët kryejnë kalim të menjëhershëm nga një korsi në tjetrën pa u pozicionuar në fillim, policia thekson se kjo manovër jo vetëm shkel rregullat, por ve në rrezik edhe qytetarët e tjerë.   

Vëmendje të gjithë drejtuesit e mjeteve!  Së fundmi, kemi konstatuar disa shkelje të Kodit Rrugor, veçanërisht drejtuesit e mjeteve që kryejnë kalim të menjëhershëm nga një korsi në tjetrën, pa u pozicionuar në fillim, në kundërshtim me Nenin 174.2.b. Kjo manovër e rrezikshme jo vetëm që shkel rregullat, por vendos në rrezik të gjithë përdoruesit e rrugës. Për të ndërgjegjësuar dhe parandaluar këto sjellje në të ardhmen, do të ndajmë pamje filmike të këtyre shkeljeve në rrjetet tona sociale. Ju lutemi, qëndroni të vëmendshëm dhe respektoni rregullat e trafikut për një udhëtim më të sigurtë për të gjithë”, thuhet në njoftimin e policisë. 

Support Ukraine