Policia bën bilancin e javës, gjoba dhe arrestime në Tiranë

2 vjet, 10 muaj më parë - 27 Janar 2021, opinion
Policia bën bilancin e javës, gjoba dhe arrestime në Tiranë
Ditën e sotme Policia e Tiranës ka bërë bilancin e një jave nga kontrollet në rrugët e kryeqytetit në funksion të parandalimit të aksidenteve rrugore.

Sipas policisë, për një javë janë arrestuar 10 drejtues mjetesh, ndërsa 65 leje drejtimi janë pezulluar.

Të gjitha ndëshkimet e Policisë së Tiranës në një javë:

 • 10 drejtues mjetesh të arrestuar në kushtet e flagrancës, nga të cilët 8 për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 2 të papajisur me leje drejtimi;
  65 leje drejtimi të pezulluara, nga të cilat 40 për shpejtësi mbi normat e lejuara, 15 për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit dhe 10 për shkelje të tjera të rregullave të qarkullimit rrugor;
  26 automjete të ndëshkuara për mosrregullim shpejtësie në qendrat e banuara dhe gara shpejtësie;
  67 automjete të ndëshkuara për shkelje të sinjalizimit rrugor të ndritshëm (semafor);
  157 drejtues mjetesh të proceduar për përdorim të aparatit celular gjatë drejtimit të mjeteve;
  63 drejtues mjetesh të proceduar për mosdhënie përparësie këmbësorëve;
  1670 masa administrative për qëndrime dhe pushime në shkelje të rregullave të qarkullimit;
  145 drejtues mjetesh të proceduar për mospërdorim të rripit të sigurisë dhe sistemeve të fiksimit;
  172 drejtues mjetesh të proceduar për parakalime të gabuara;
  23 masa të ndryshme administrative për shkelje dhe mangësi në dokumentacion nga drejtues të mjeteve të transportit publik;
  31 automjete me targa regjistrimi të shteteve të tjera, të shoqëruara në Komisariat, për llogari të strukturave të tjera policore, një nga cilët ka rezultuar automjet i vjedhur.
Support Ukraine