Ja çfarë ndodh nëse motorit të makinës i hidhni Coca-Cola dhe jo vaj

5 vjet, 7 muaj më parë - 17 Janar 2017, Gazeta Express
Ja çfarë ndodh nëse motorit të makinës i hidhni Coca-Cola dhe jo vaj
Faqja e makinave "Hydraulic Press Channel" ka publikuar një video mjaft interesante, ku tregon se çfarë mund t’i ndodhë motorit të një makine, nëse në vend të vajit mbushet me coca-cola.

Testi është bërë në një makinë të vjetër Ford Fiesta. Rezultati është pothuajse i parashikueshëm, por jo edhe aq tragjik sa mund të imagjinohet.

Support Ukraine