Bypassi i Fierit “i pafuqishëm”, paralizohet qarkullimi nga Vlora në Levan

3 vjet, 1 muaj më parë - 8 Korrik 2019, opinion
Bypassi i Fierit “i pafuqishëm”, paralizohet qarkullimi nga Vlora në Levan
Radhë kilometrike në kthimin e qytetarëve të cilët zgjodhen që fundjavën ta kalonin në jug të vendit.

Siç raportojnë qytetarët për Opinion.al që nga autostrada e Vlorës, dalja e Novoselës trafiku ka qenë tejet i rënduar.

Më pas në Levan, siç thonë qytetarët automjetet nuk lëvizin asnjë centimetër.

Në terren nuk ka asnjë patrullë policie, ndërsa ka dhe nga ata që nxitojnë duke kaluar në sens të kundërt. Siç duket edhe hapja me një krosi e bypass-it i Fierit nuk e ka zgjidhur problemin e trafikut.

Support Ukraine