Një veturë del nga rruga në Veternik

7 vjet, 3 muaj më parë - 11 Janar 2017, Telegrafi
Një veturë del nga rruga në Veternik
Një veturë del nga rruga në Veternik
Në dalje të Prishtinës, është shënuar një aksident.

Një veturë, në hyrje të Prishtinës në Veternik, ka rrëshqitur dhe del nga rruga.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë Policia. Për të lënduar, nuk ka informata.

Support Ukraine