Aksi rrugor Elbasan-Qafë Thanë, Rama publikon pamjet e punimeve:Do të shkurtojë distancat

10 muaj, 4 javë më parë - 23 Mars 2023, opinion
Aksi rrugor Elbasan-Qafë Thanë, Rama publikon pamjet e punimeve:Do të shkurtojë distancat
Kryeministri Edi Rama këtë të mërkurë ka publikuar disa pamje nga punimet për zgjerimin e rrugës Elbasan-Qafë Thanë.

Në një postim në rrjetet sociale, teksa publikon fotot, kreu i qeverisë shkruan se vijon puna për ndërtimin e nënkalimeve dhe urës automobilistike.

Rama më tej thotë se ky aks do të shkurtojë rrënjësisht distancat dhe do të kthehet në një rrugë interurbane me katër korsi, si pjesë e korridorit të 8-të.

Kantieri për zgjerimin e rrugës Elbasan-Qafë Thanë, ku puna vijon për ndërtimin e nënkalimeve, urës automobilistike, një aks ky që do të shkurtojë rrënjësisht distancat dhe do të kthehet në një rrugë interurbane me katër korsi, si pjesë e korridorit të 8-të, tanimë i përfshirë në rrjetin europian”-sjkruan Rama.

Support Ukraine