Video/Studentët e Durrësit përndiqen me makina policie e helikopter

3 vjet, 7 muaj më parë - 16 Dhjetor 2018, opinion
Video/Studentët e Durrësit përndiqen me makina policie e helikopter
Studentët e Universitetit të Durrësit pretendojnë se përgjatë gjithë rrugës drejt Tiranës janë ndjekur nga një helikopter dhe nga makina e policisë.

"Policia na ka zbritur nga autobusi dhe na ka kontrolluar, dhe më pas helikopteri ka shoqëruar mbërritjen tone deri ne Tirane. Jemi kërcënuar në çdo lloj mënyre", tha njeri prej studentëve.

Kujtojmë se studentët e Universitetit të Durrësit kanë bojkotuar mësimin prej 1 jave dhe një pjesë e tyre udhëtuan drejt Tiranës për tju bashkuar protestes madheshtore tek Parlamenti.

Support Ukraine