Aksioni i FNSH dhe policisë, bllokohen mbi 140 mjete luksoze, 170 persona shoqërohen në komisariate

4 vjet, 2 muaj më parë - 10 Shkurt 2020, Gazeta Shqiptare
Aksioni i FNSH dhe policisë, bllokohen mbi 140 mjete luksoze, 170 persona shoqërohen në komisariate
Të tjra detaje janë publikuar nga aksioni i FNSH dhe policisë, i nisur tashmë prej ditësh, kundër makinave luksoze, të blinduara si dhe personave me precedent penalë.

Uniformat blu deri më tani kanë bllokuar mbi 140 makina luksoze, si dhe kanë shoqëruar në ambientet e policisë mbi 170 persona.

Njoftimi i policisë:

Policia e Shtetit

Vijojnë operacionet e kontrollit në të gjithë vendin

Prej 4 ditësh në të gjitha qarqet e vendit, shërbimet e Policisë, FNSH-ja, Policia Kriminale, Shqiponjat, Shigjetat, Patrulla e Përgjithshme dhe Policia Rrugore, po ushtrojnë kontrolle mbi automjete dhe persona me precedent kriminal.

Në përbërje të grupeve të kontrollit ka dhe specialistë të krimit ekonomik, trafiqeve të paligjshme, të antidrogës, të cilët kryejnë kontrolle dhe verifikime të automjeteve, mallrave dhe personave te dyshuar.

Kontrollet janë përqendruar kryesisht mbi automjete luksoze, që dyshohet se mund të jenë të trafikuara apo me ndërhyrje në shasi, si dhe mbi persona me precedent kriminal, që mund të tentojnë të kryejnë veprimtari kriminale në drejtim të trafikimit të automjeteve, lëndëve narkotike, kontrabandës me mallra apo që qarkullojnë me armë zjarri.

Prej 4 ditësh, në të gjitha ambientet e Policisë në vend, i janë nënshtruar kontrollit dhe verifikimit të dokumentacionit mbi 140 automjete luksoze dhe për një pjese të tyre vijon verifikimi i dokumentacionit. Gjithashtu janë shoqëruar dhe verifikuar në ambientet e Policisë mbi 170 persona. Kontrollet vijojnë në të gjithë qytetet e vendit.

Support Ukraine