Trafikonin mjete të vjedhura nga Kosova/ GJKKO kalon për gjykim dosjen, mes të pandehurve tre policë

1 vit, 1 muaj më parë - 1 Mars 2023, abcnews
Trafikonin mjete të vjedhura nga Kosova/ GJKKO kalon për gjykim dosjen, mes të pandehurve tre policë
Gjykata e Posaçme ka kaluar për gjykim dosjen e 7 të pandehurve të akuzuar për trafik të mjeteve motorike. Mes të pandehurve janë edhe 3 punonjës policie Vojsava Doda, Endi Ahmetaj, Ftari Braha.

Drejtuesi i grupit, i cili mendohet se është Selaudin Shahini, duke shfrytëzuar lidhjet familjare dhe shoqërore në Kosovë, kishte krijuar një rrjet personash që trafikonin mjete në vendin tonë. Më pas ishte Ndriçim Shahini, kushëriri i Selaudinit, personi që kujdesej për shitjen e mjeteve.

Përveç tyre, në pranga kanë përfunduar edhe: Ervis Cara, (kushëri i Ndriçimit); Aurel Shatri (shok i Ervisit); Vojsava Doda (Punonjëse e Policisë – Lidhje e Selaudinit); Endi Ahmetaj (Punonjës i Policisë – Lidhje e Selaudinit) dhe Fatri Braha (Punonjës i Policisë).

Të gjithë ofronin ndihmën në forma e metoda të ndryshme për të bërë transportin e mjeteve të vjedhura nga Kosova për në Shqipëri duke i kaluar nga dogana e Morinës. 

Support Ukraine