Taksistët në protestë, kundër korsive të biçikletave tek “Ibrahim Rugova”

2 vjet më parë - 12 Maj 2020, opinion
Taksistët në protestë, kundër korsive të biçikletave tek “Ibrahim Rugova”
Ditën e sotme taksistët kanë protestuar në rrugën “Ibrahim Rugova”, pasi iu është ndaluar të punojnë sepse rruga do të kthehet në korsi biçikletash.

Taksistët kanë shprehur kundërshtimin e tyre ndaj kësaj korsie, duke theksuar se ata mbajnë familjet e tyre duke me këtë punë.

"Më mirë të na kishte kap pandemia dhe të mos ekzistonim fare si njerëz. Këtu po na bëhen shumë padrejtësi. Duhet të mbajmë familjet tona. Le të bëhet korsia e biçikletave, ama edhe në QKR thuhet që rruga "Ibrahim Rugova" është për taksitë. Kam 30 vite punë si taksist. Korsitë e biçikletave bëhen në krah të djathtë. Më duket absurd kjo që po bëjnë, ne i kemi zbatuar të gjitha rregullat. Të kalosh biçikletën nga krahu i djathtë te krahu i majtë, mendoj se duhet ta mbash në krah. Ata duan me e bë Holandë, por ne jemi në Shqipëri", tha një taksist.