Rreziku nga përmbytje të reja, aksion në autostradën Tiranë-Durrës

18 Dhjetor 2017 - Gazeta Shqiptare

Rreziku nga përmbytje të reja, aksion në autostradën Tiranë-Durrës

Autoritetet kanë marrë masat pas përmbytjeve që ndodhën në autostradën Tiranë-Durrës.

Inspektorati Ndërkombëtar i Mbrojtjes së Territorit po punon prej dy ditësh në segmente të caktuara të këtij aksi rrugor.

Aksioni është ndërmarrë në kuadër të emergjencës për shkak të reshjeve të shiut, në mënyrë që të mos përsëriten situatat e dy javëve më parë nga përmbytjet.

Aktualisht IKMT po punon në pranë urës së Limuthit dhe zonën e City Park-ut. Po ashtu, do të ndërhyjë edhe në zona të tjera të cilat paraqesin të njëjtën problematikë.