Punimet në aksin Vorë-Rinas-Fushë Krujë, ja si devijohet trafiku

3 vjet, 11 muaj më parë - 17 Tetor 2018, Gazeta Shqiptare
Punimet në aksin Vorë-Rinas-Fushë Krujë, ja si devijohet trafiku
Segmenti Vorë – Kthesa e Rinasit – Fushë Krujë duke filluar nga dita e sotme do të jetë i bllokuar për të gjitha mjetet për shkak të punimeve.

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor informojnë se në vijim të njoftimeve të mëparshme lidhur me rehabilitimin e segmentit Vorë – K/Rinasit – Fushë-Krujë, duke filluar nga data 16 Tetor 2018 do të fillojë dhe faza dytë e ndërhyrjes për kryerjen e punimeve rehabilituese në segmenti rrugore nga Kthesa e Rinasit deri ne Fushe Kruje.

ARRSH dhe Policia e Qarkullimit Rrugor kërkojnë mirëkuptimin dhe bashkëpunimin e drejtuesve të mjeteve gjatë procesit të ndërhyrjes në këtë aks rrugor dhe respektimin në mënyrë rigoroze sinjalistikën provizore të vendosur dhe udhëzimet e policisë rrugore ne terren.

"Automjetet e vogla rezident të zonës mund të vazhdojnë të përdorin segmentin rrugor nga kthesa e Rinasit deri ne Fushe Kruje.

Mjetet e transportit te mallrave/kamionet qe udhëtojnë nga Shkodra, Lezha ne segmentin Milot – Fushe Kruje ne drejtim te Tiranës dhe Durrësit duhet te ndjekin drejtimin te Kamzës dhe te vazhdojnë udhëtimin nëpërmjet Autostradës.

Siç edhe është njoftuar me pare Dogana e Tiranës është e aksesueshme nga ana e Vorës. Mjetet mund te aksesojne Doganen vetëm nëpërmjet segmentin rrugor Vore – Dogana e Tiranës për te kryer shërbimet Doganore dhe te kthehen perseri ne drejtim te Vores.

Rruga është e hapur gjithashtu per te gjitha automjetet qe duan te kryejnë shërbimet e Kontrollit Periodik ne qendrën SGS vetëm nëpërmjet drejtimit te Fushe Krujës.

Punonjësit e autoritetit Rrugor Shqiptar, Policisë së Qarkullimit Rrugor dhe firmave të mirëmbajtjes do të jenë në terren për mbarëvajtjen e ndërhyrjes dhe orientimin e trafikut.

Ju kërkohet drejtuesve të mjeteve që të respektojnë në mënyrë rigoroze rregullat e qarkullimit rrugor, sinjalistikën provizore të vendosur në segmentet ku do të punohet dhe udhëzimet e policisë", mbyllet njoftimi.

Support Ukraine