Prishtina Drift 2018, Leonora Jakupi, vetura më e re në treg, lajme dhe fun në emisionin e dytë të Autowoman

23 Prill 2018 - Gazeta Express

Prishtina Drift 2018, Leonora Jakupi, vetura më e re në treg, lajme dhe fun në emisionin e dytë të Autowoman

AutoWoman është një emision televiziv i fokusuar në fushën e automobilizmit.

Këtë jave kemi prezantuar modelin e ri Ford Fiesta dhe garën e driftit Prishtina Drift 2018, transmeton Express. Mysafire këtë javë ka qenë Leonora Jakupi, ku ka prezantuar veturën e saj si dhe përvojat e sajë interesante në komunikacion.

Po ashtu, në kuadër të këtij emisioni është prezantuar funksionimi i sistemit të frenimit si dhe lajme nga industria e automobilizmit.

Ky emision do të trajtojë tema të ndryshme të kësaj fushe. Ky do të jetë një program informativ, edukativ dhe argëtues.

Brenda këtij programi do të ofrohen informata, këshilla, lajme si dhe do të ketë mysafir figura publike si sportistë, këngëtarë, gazetarë, politikanë dhe të tjerë të cilët do të ndajnë përvojat e tyre personale.