Policia u shokua kur kuptoi arsyen përse kishte vendosur shiritin e verdhë në xhamin e përparmë

4 vjet, 10 muaj më parë - 29 Shtator 2017, Gazeta Express
Policia u shokua kur kuptoi arsyen përse kishte vendosur shiritin e verdhë në xhamin e përparmë
Policia Britanike ndaloi një veturë e cila kishte të vendosur një shirit të verdhë në xhamin e përparmë.

Pasi që u ndalua, shoferi deklaroi se këtë shirit i cili i kufizonte dukshëm pamjen gjatë lëvizjes në rrugë e kishte vendosur që vetura të dukej më sportive, transmeton Express. Këta shirita sportiv zakonisht vendosën mbi kapakun e motorit, por asnjëherë në xhamin e përparmë.

Shoferi u arrestua për shkaktim të rrezikut në komunikacion, mungesë sigurimi të veturës si dhe i është akuzuar për rezistim ndaj arrestimit të tij nga ana e oficerëve të policisë.

Support Ukraine