Nuk ndryshon vlera e tenderit të Unazës

3 vjet, 2 muaj më parë - 12 Qershor 2019, opinion
Nuk ndryshon vlera e tenderit të Unazës
Edhe pse u përfshi në skandalin e falsifikimit të dokumenteve nga kompania “DH Albania” si dhe u kritikua për kostot e larta, Loti i parë i Unazës së Madhe do të ritenderohet me të njëjtin fond limit.

Rishikimi i projektit fillestar, ku në thelb mbikalimi u zëvendësua me nënkalim, fondi limit i vënë në dispozicion për kompanitë e interesuara do të jetë 2.69 mld lekë me TVSH.

Nga ana tjetër, pojekti i ri nuk sjell asnjë ndryshim në drejtim të shpronësimeve, duke qenë se është ruajtur gjurma e projektit ekzistues.

Ministrja Belinda Balluku tha se tashmë nuk ka asnjë pengesë për rihapjen e garës, ndërsa foli dhe për ecurinë e 2 loteve të tjerë të këtij segmenti.

Support Ukraine