Në prag të sezonit, bllokohet një korsi e autostradës Tiranë-Durrës

3 vjet, 4 muaj më parë - 9 Maj 2019, opinion
Në prag të sezonit, bllokohet një korsi e autostradës Tiranë-Durrës
Për më shumë se dy muaj njëra korsi e autostradës Tiranë-Durrës, do të jetë ë bllokuar.

Për më shumë se dy muaj njëra korsi e autostradës Tiranë-Durrës, do të jetë ë bllokuar.

Autoriteti Rrugorr shqiptar njofton se nga dita e mërkurë, ora 8 e mëngjesit deri në 17 korrik do të kryerhen punë në autostradë.

Bëhet fjalë për segmentin nga fillimi i autostradës, ish-Dogana deri në Qafë Kashar, Vorë. Qarkullimi i mjeteve në pjesën ku do të kryhen punimet do të jetë me shpejtësi të reduktuar, lëvizja e mjeteve do të drejtohet në 1 korsi.

Sipas ARRSH-së punimet kryhen vetëm gjatë njërit drejtim të rrugës dhe do të realizohet në përputhje me sinjalistikën e vendosur sipas Planit të Menaxhimit të Trafikut të miratuar.

"ARRSH dhe Policia e Qarkullimit Rrugor kërkojnë mirëkuptimin dhe bashkëpunimin e drejtuesve të mjeteve dhe bizneseve te zonës gjatë procesit të ndërhyrjes në këtë segment rrugor, respektimin në mënyrë rigoroze të sinjalistikës provizore të vendosur, rregullat e qarkullimit rrugor, si dhe udhëzimet e Policisë Rrugore në terren"/ 

Support Ukraine