Igli Cara takohet me banorët e Katundit të Ri në Durrës: Më 14 maj t’i japin fund gjendjes kritike

10 muaj, 2 javë më parë - 11 Prill 2023, Gazeta Shqiptare
Igli Cara takohet me banorët e Katundit të Ri në Durrës: Më 14 maj t’i japin fund gjendjes kritike
Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” për bashkinë e Durrësit për zgjedhjet lokale të 14 majit, Igli Cara ka evidentuar disa nga problemet me të cilat po përballet qyteti bregdetar.

Në një reagim në Facebook, Cara thotë nga ana e qeverisë ka munguar totalisht vëmendja dhe se që të marrin fund gjendja kritike në të cilën jetojnë qytetarët, duhet të investime serioze.

Postimi i plotë:

Kanalet kulluese, që nuk funksionojnë, i bashkohen një zinxhiri problematikash, me të cilat përballen banorët e Katundit të Ri dhe që ndër vite nuk kanë gjetur zgjidhje.

Pa rrugë, pa kanalizime dhe të braktisur nga Bashkia e Durrësit, megjithëse janë taksapagues të rregullt.

Në njësitë administrative të Durrësit duhen investime serioze për t’i dhënë fund gjendjes kritike për familjet, që jetojnë e punojnë në këto zona.

Mbështetje e plotë për fermerët, që do të nisë nga ndërhyrja e menjëhershme për rehabilitimin e kanaleve kulluese.

Ky do të jetë hapi i parë, për të nxitur prodhimin e produkteve bujqësore bio, që do të konkurojnë në tregjet vendore e rajonale.

Bashkë për të ardhmen!

Support Ukraine