Hapet një tjetër tunel tek ish-sheshi “Shqiponja”

3 vjet më parë - 4 Prill 2021, opinion
Hapet një tjetër tunel tek ish-sheshi “Shqiponja”
Është hapur për qarkullimin e mjeteve tuneli i radhës në ish-sheshin “Shqiponja”.

Teksa inspektoi punimet, ministrja e Infrastrukturës Belinda Balluku  tha se tashmë janë dy aksese të lira për të hyrë në Tiranë dhe se nuk do të ketë më  bllokim trafiku për shkak të kantierit.

Po ashtu, gjatë inspektimit u theksua se pas disa javësh, trafiku në ish-sheshin “Shqiponja” nuk do të jetë më problem.

Support Ukraine