Hakerat iranianë nxjerrin në “shesh” të dhënat e patentave të shqiptarëve

1 vit, 7 muaj më parë - 29 Nëntor 2022, Gazeta Shqiptare
Hakerat iranianë nxjerrin në “shesh” të dhënat e patentave të shqiptarëve
Hakerat e grupit “Homeland Justice” kanë publikuar një listë ku pretendojnë se janë patentat e qytetarëve shqiptarë.

Në listën e publikuar, janë të përfshira të dhëna si numrat e identitetit, emrat, mbiemrat, datëlindjet dhe adresat e qytetarëve.

Gjithashtu janë publikuar edhe të dhënat se kur skadojnë patentat.

Në mesazhin e publikuar në llogarinë e tyre në Telegram, grupi i “Homeland Justice” shkruan:

A është më e rëndësishme për ju siguria e terroristëve sesa siguria e “shpikësve shqiptarë?

Ju nuk jeni të gatshëm të paguani çmimin e sigurisë së njerëzve tuaj. Atëherë, si e shpenzoni thesarin e qeverisë për mbrojtjen dhe promovimin e terroristëve? A do të thotë kjo gjë tjetër përveç korrupsionit qeveritar?

Support Ukraine