Aksident në zonën e Bllokut, makina përfundon brenda në bulmetore

15 Prill 2020 - Gazeta Shqiptare

Aksident në zonën e Bllokut, makina përfundon brenda në bulmetore

Nje aksident ka ndodhur pak momente me pare ne zonen e ish-Bllokut ne Tirane.

Nje aksident ka ndodhur pak momente me pare ne zonen e ish-Bllokut ne Tirane.

Nje automjet ka perfunduar brenda ne dyqanin e bulmetit. Nje automjet Benz eshte perplasur me shpejtesi me nje mjet tjeter dhe ka devijuar nga rruga. Ngjarja ndodhi tek kryeqezimi i ish-bar Mjelma.