Dëmtimi i rrugëve: Gjobë 50-100 mijë lekë kush mbingarkon kamionin

3 vjet më parë - 7 Gusht 2019, Gazeta Shqiptare
Dëmtimi i rrugëve: Gjobë 50-100 mijë lekë kush mbingarkon kamionin
Mjetet e punës që mbingarkohen do të penalizohen me gjoba 50-100 mijë lekë.

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor njofton modernizimin e shërbimit, pasi tashmë do të mund të bëhet peshim elektronik Task-Forca e Transportit Rrugor në terren!

Mbingarkesa e kamionëve dhe mje-teve të punës sjell jo vetëm rrezikun për aksidente por edhe shkatërrimin e rrugëve.

Në këtë proces, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor kërkon edhe bashkëpunimin e qytetarëve që u kërkon që të denoncojnë rastet e abuzimeve që konstatojnë.

Support Ukraine