Brenda gjashtë muajsh, 66 shoferë janë kapur në flagrancë duke korruptuar policinë

8 muaj, 2 javë më parë - 31 Korrik 2023, abcnews
Brenda gjashtë muajsh, 66 shoferë janë kapur në flagrancë duke korruptuar policinë
Policia Rrugore vazhdon me kontrolle intensive në rrugët e kryeqytetit. Mësohet se gjatë periudhës janar – korrik 2023 janë kapur në flagrancë 66 drejtues mjetesh që kanë tentuar të korruptojnë blutë.

Njoftimi i Policisë:

Kontrolle të shtuara dhe të dedikuara, me qëllim rritjen e parametrave të sigurisë rrugore në kryeqytet.

Rëndësi e veçantë i është kushtuar ndëshkimit të drejtuesve të mjeteve të cilët në kundërshtim me Kodin Rrugor, kanë tentuar të korruptojnë punonjësit e Policisë, me qëllim shmangien e detyrimeve ligjore apo të masave administrative.

Gjatë periudhës janar – korrik 2023 janë kapur në flagrancë 66 drejtues mjetesh që kanë tentuar të korruptojnë punonjësit e Policisë, për të cilët janë referuar materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë, për veprën penale “Korrupsioni aktiv i personave që ushtrojnë funksione publike”.

Support Ukraine