Balluku: Hiqen biletat në formatin e shtypur për transportin ndërqytetas

1 vit, 10 muaj më parë - 14 Prill 2022, opinion
Balluku: Hiqen biletat në formatin e shtypur për transportin ndërqytetas
Biletat në format të parashtypur do të hiqen nga qarkullimi. Lajmi është bërë i ditur nga ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, e cila bëri me dije vendimin e qeverisë se prerja e biletave do jetë online, përmes sistemit të fiskalizuar.

Hiqen biletat në format të parashtypur në transportin ndërqytetatas, prerja e biletave, online, përmes sistemit të fiskalizuar. Prerja e biletave bëhet nga asgjencitë në autobusë. Platforma  elektronike garanton secilin të plotë. Biletat në format elektronik do të gjenerohen nga platforma elektronike”, tha Balluku.

Support Ukraine