ARRSH njoftim për gjendjen e akseve rrugore në Shqipëri

2 vjet, 8 muaj më parë - 14 Janar 2021, opinion
Illustration
Illustration
ARRSH ka dhënë njoftim zyrtar në lidhje me gjendjen e akseve rrugore në të gjithë Shqipërinë. Pas ndërprerjes së reshjeve, duket se situata po shkon drejt përmirësimit.

Sipas ARRSH, rënie gurësh ka pasur vetëm në Elbasan-Rrogozhinë, ku është bërë ndërhyrja nga ana e autoriteteve dhe tashmë është e kalueshme.

ARRSH thekson aktualisht se të gjitha asket kryesore janë të kalueshme dhe pa probleme për qarkullimin rrugor.

STATUSI NGA ARRSH

Reshjet e shiut dhe të borës kanë pushuar duke sjellë një përmirësim të gjendjes së akseve .

Në segmentin rrugor Elbasan-Rrogozhinë (Paulesh) ka pasur rrënie gurësh, janë marrë masa menjëherë nga grupi i punës dhe është bërë pastrimi i plotë i aksit.

Vazhdon puna për mirëmbajtjen rutinë.

Nuk ka problememe me qarkullimin në të gjitha akset kryesore.

Support Ukraine