Arrestohet polici, merrte karburant për familjarët me kartën e punës

3 vjet, 7 muaj më parë - 17 Korrik 2020, opinion
Arrestohet polici, merrte karburant për familjarët me kartën e punës
Një polic burgu është arrestuar nga policia ditën e sotme.

Ai akuzohet se përdorte kartën e punës për të furnizuar me karburant makinë e tij personale dhe familjarëve të tij.

Arrestimi punonjësit të forcave operacionale me iniciale B.B u finalizua pas hetimit nga Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm të Burgjeve.

Ndaj tij rëndojnë akuzat për veprën penale "Vjedhje duke shpërdoruar detyrën"

Support Ukraine