Gjeni Mjete Komerciale 

Makineri komerciale të përdorura

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • 1991' Mercedes-Benz

  Të diskutueshme

  1991' Mercedes-Benz

  I skaduar8 Shkurt 2017, Berat

  2500 cc, Naftë 200 km  Mekanike  Portokalli 

  Ne gjendje te mire dhe me nje cmim te arsyshem. 

  Shto te të preferuarat

 • 2004' Renault

  €33,000

  2004' Renault

  I skaduar8 Shkurt 2017, Korçë

  420 cc, Elektrik 560000 km  Mekanike  

  Autobusi ka ardh nga Franca.Dogane e paguar.Letrat e paguara deri ne nentor 2017.Numri i vendeve 53+1+1.makina eshte ne gjendje te mire,gomat e reja.retarder elektrik,kompresor te ... 

  Shto te të preferuarat

 • 2001' Scania

  €15,000

  2001' Scania

  I skaduar20 Janar 2017, Fier

  800000 km  Mekanike  

   

  Shto te të preferuarat

 • 1992' Mercedes-Benz

  €3,000

  1992' Mercedes-Benz

  I skaduar20 Janar 2017, Durrës

  2500 cc  268367 km  Mekanike  

   

  Shto te të preferuarat

 • 1999' Ford Transit

  €3,500

  1999' Ford Transit

  I skaduar31 Tetor 2016, Pogradec

  2500 cc, Naftë 200000 km  Mekanike  

  makina eshte ne gjendje te mire 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj