Zbardhen vendimet e qeverisë: Ndryshojnë gradat në Policinë e Shtetit

7 Shtator 2018 - Gazeta Shqiptare

Zbardhen vendimet e qeverisë: Ndryshojnë gradat në Policinë e Shtetit

Qeveria shqiptare është rikthyer në punë, ku në mbledhjen e Këshillit të Ministrave këtë të mërkurë janë marrë disa vendime.

Një ndër ta është edhe vendimi për disa ndryshme në gradat e policisë  së shtetit.

Ndryshimi prek gradën e inspektorit, ku sipas vendimit të qeverisë, Gradës Inspektor i shtohen edhe gradat Inspektor i Dytë dhe Inspektor i Parë.

Të dyja gradat e reja do të kenë edhe shenjat përkatëse që do vendosen në uniformat e punonjësve të policisë.

Shpenzimet financiare do të përballohen nga fondet e Ministrisë së Brendshme, e cila njëkohësisht është edhe përgjegjëse për zbatimin e tij.