Top 10 veturat më të përfshira në aksidente trafiku

5 vjet, 4 muaj më parë - 23 Maj 2017, Gazeta Express
Illustration
Illustration
BMW është vetura më e përfshirë në aksidente trafiku.

Wikilender ka publikuar listën e 10 veturave më të përfshira në aksidente trafiku në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, transmeton Express. Në këtë listë janë përfshirë dy lloje aksidentesh, ato të raportuara dhe ato të pa raportuara.

Në këtë studim janë ekzaminuar mbi 2.4 milion vetura të prodhuara nga viti 2009 e tutje. Për aksidentet e pa raportuara është bërë ekzaminimi fizik i veturave ku është vërejtur se janë bërë riparime në pjesë të dëmtuara të tyre.

Në vazhdim gjeni listën e këtyre veturave.

Support Ukraine