Shiu prish planet e punimeve në aksin Durrës-Tiranë, s’mund të përfundojnë në afatin e parashikuar

4 vjet, 1 muaj më parë - 30 Qershor 2018, Gazeta Shqiptare
Shiu prish planet e punimeve në aksin Durrës-Tiranë, s’mund të përfundojnë në afatin e parashikuar
Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar opinionin publik që grafiku i punimeve për fazën e pestë të rehabilitimit të segmentit rrugor “Durrës – Tiranë” nuk mund të arrihet sipas parashikimit dhe njoftimit të dhënë për shkak të reshjeve të shiut.

ARRSH bën me dije se aktualisht, Ura e Dajlanit – Shkozet vazhdon të jetë e bllokuar dhe do të përfundoje brenda ditës së sotme.

Segmenti rrugor Mbikalimi i Shkozetit – Sukth, (drejtimi Durrës – Tiranë) aktualisht është i hapur për përdoruesit e rrugës.

ARRSH informon se në orët e mëvonshme do të bëhet një njoftim të dytë për vazhdimin e punimeve në ditën e nesërme e më tej.

Support Ukraine