Rrëzohet kamioni, shalqinjtë “pushtojnë” rrugën e Kombit

2 vjet më parë - 20 Korrik 2020, Gazeta Shqiptare
Rrëzohet kamioni, shalqinjtë “pushtojnë” rrugën e Kombit
Një aksident ka ndodhur në rrugën e Kombit, ku një kamion që transportonte shalqirin është aksidentuar dhe i gjithë malli që ishte ngarkuar është përhapur në autostradën e rrugës së Kombit.

Destinacioni i kamionit ishte nga Shqipëria për në Kosovë, ndërkohë që për tregtarët është një humbje e konsiderueshme.

Support Ukraine