Rolls-Royce Ghost ngjyrë ari që kushton ‘vetëm’ 15 Bitcoin

4 vjet, 8 muaj më parë - 4 Dhjetor 2017, Gazeta Express
Rolls-Royce Ghost ngjyrë ari që kushton ‘vetëm’ 15 Bitcoin
Ky Rolls-Royce ka dalë në shitje, por nuk mund të blihet me monedha fizike, por vetëm me atë virtuale, Bitcoin.

Vlera e monedhës digjitale ka arritur majat gjatë muajve të fundit, duke bërë që kjo super makinë të kushtojë vetëm 15 Bitcoin, transmeton koha.net.

Super vetura ngjyrë ari Rolls Royce Ghost kushton 134 mijë euro por mund të blihet vetëm me monedhën virtuale.

Dhe nuk është vetëm lloji i shitjes që e bën këtë Rolls të veçantë, por edhe luksi që ofron ai nga brenda e që një luks i tillë mund të gjendet vetëm në avion të klasës së parë.

Support Ukraine