Postoi video në “Tik Tok” duke bërë “drift” në dëborë, e pëson keq drejtuesi i “Benz-it”

1 muaj, 1 javë më parë - 23 Janar 2024, Gazeta Shqiptare
Postoi video në “Tik Tok” duke bërë “drift” në dëborë, e pëson keq drejtuesi i “Benz-it”
Policia e Dibrës ka shoqëruar në komisariat drejtuesin e “benzit”, i cili qarkullonte duke kryer manovra të rrezikshme në zonë të banuar duke rrezikuar jetën e këmbësorëve dhe përdoruesve të tjerë të rrudhës.

Ishte vetë shoferi që bëri video dhe e publikoi në rrjetin social “Tik Tok”, ndërsa përveç shoqërimit ai u gjobit me masë ndëshkimore 40 000.

Nuk respektoi udhëzimet e Policisë për të vendosur zinxhirë në gomat e automjetit  dhe qarkullonte duke kryer manovra në dëborë në zonë të banuar duke rrezikur jetën e këmbësorëve dhe përdoruesve  të tjerë të rrugës, si dhe bëri video dhe e postoi  në rrjetin social “Tik-Tok”,  Policia shoqëron në Komisariat dhe ndëshkon me masë administrative drejtuesin e automjetit.

Patrulla e Policisë Rrugore, pas shoqërimit në Komisariat të shtetasit E.T, sëbashku me automjetin e tij, e kanë ndëshkuar me masë administrative 40 000 lekë, bazuar në nenin 139 të Kodit Rrugor.

Drejtoria Vendore e Policisë Dibër fton qytetarët të denoncojnë në numrin 112,  çdo rast të shkeljes së rregullave të qarkullimit rrugor, dhe i garanton ata se do të reagojë menjëherë dhe konform ligjit

Support Ukraine