Përfundojnë punimet në Tiranë-Durrës, ARRSH: Qarkullimi me dy korsi

3 vjet, 8 muaj më parë - 28 Janar 2019, a2news
Përfundojnë punimet në Tiranë-Durrës, ARRSH: Qarkullimi me dy korsi
Autoriteti Rrugor ka njoftuar mbrëmjen e së dielës se kanë përfunduar punimet në autostradën Tiranë-Durrës dhe tashmë është rikthyer normaliteti në qarkullim.

Autoriteti Rrugor ka njoftuar mbrëmjen e së dielës se kanë përfunduar punimet në autostradën Tiranë-Durrës dhe tashmë është rikthyer normaliteti në qarkullim.

"Përfundoi brenda afateve ndërhyrja me guardrela në autostradë për shmangien e përmbytjeve në këtë segment", thuhet në njoftimin e ARRSH.

ARRSH njofton se rruga është hapur dhe qarkullimi i mjeteve në autostradën Tiranë-Durrës është normal, me 2 korsi në të dyja drejtimet.

Support Ukraine