Në mes të ditës vidhet kabulli i linjës së ndriçimit në autostradë

3 vjet, 6 muaj më parë - 10 Mars 2019, opinion
Në mes të ditës vidhet kabulli i linjës së ndriçimit në autostradë
Në Shqipëri ngjarjet e çuditshme nuk kanë fund. Sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar në autostradën Tirane – Durrës është tentuar të vidhet kabulli i linjës së ndriçimit, me një gjatësi prej 820 m.

Në Shqipëri ngjarjet e çuditshme nuk kanë fund. Sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar në autostradën TiraneDurrës është tentuar të vidhet kabulli i linjës së ndriçimit, me një gjatësi prej 820 m.

Persona të paidentifikuar kishin gërmuar dhe thyer betonet duke dëmtuar në shumë vende kabullin e ndriçimit në këtë gjatësi të rrugës dhe duke marrë një sasi.

“Falë punës së Policisë së Tiranës dhe bashkëpunimit, u bë e mundur identifikimi dhe kapja e autorëve, të cilët gjatë paradites së djeshme vodhën Kabulin e energjisë elektrike për shtyllat e ndriçimit dhe për këtë do të dënohen sipas ligjit në fuqi”, theksohet në njoftimin e ARRSH

Support Ukraine