Pala greke shtyn vendimin, Kapshtica e mbyllur deri më 7 janar

3 vjet, 3 muaj më parë - 15 Dhjetor 2020, Gazeta Shqiptare
Pala greke shtyn vendimin, Kapshtica e mbyllur deri më 7 janar
Pala greke ka shtyrë vendimi për hapjen e pikës së kalimit kufitar të Kapshticës deri në datën 7 Janar 2021.

Kujtojmë që më datë 20 nëntor, qeveria greke vendosi të mbyllë plotësisht këtë pikë kufitare, ndërsa më 3 dhjetor vendimi u ndryshua, duke lejuar të kalojnë këmbësorët, kamionët e tonazheve të rënda dhe të mallrave për të hyrë drejt tokës shqiptare.

Për shkak të festave të fundvitit pritet që lëvizjet në hyrje të Republikës së Shqipërisë nga këmbësorët të shtohen.

Support Ukraine