Në Auto Sallon Tirana 2018 u prezantua vetura me çmim mbi 200,000 Euro

4 vjet, 2 muaj më parë - 13 Qershor 2018, Gazeta Express
Në Auto Sallon Tirana 2018 u prezantua vetura me çmim mbi 200,000 Euro
Nga data 31 Maj deri më 3 Qershor 2018 në Expocity Albania u mbajt edicioni i tretë i Auto Sallon Tirana 2018.

Gjatë këtyre ditëve u organizuan shumë aktivitete me adhurues veturash dhe jo vetëm, të cilët patën mundësinë të shohin nga afër modelet e fundit të veturave  nga markat më prestigjioze të cilat ofrohen në tregun Shqiptar.

Çmimet e veturave të prezantuara në këtë panair ishin të ndryshme në varësi të markës dhe modelit të veturës duke filluar nga ato më të lirat që silleshin tek 10,000€ e deri tek modelet Premium me çmim mbi 200,000€.

Support Ukraine