Mercedes klasik më të bukur se ky nuk keni parë

5 vjet më parë - 29 Gusht 2018, Gazeta Express
Mercedes klasik më të bukur se ky nuk keni parë
Mercedes klasik më të bukur se ky nuk keni parë

Lloji "E-Class" i Mercedes  u prezantua për herë të parë më 1993, si model i vitit 1994.
Vetura me katër dyer, në atë kohë ishte një copë e mahnitshme teknologjike, e cila arriti të shitet me të madhe.

Modeli "E-Class" tash është shumë më ndryshe se në vitet e 90'a, por dashuria dhe nostalgjia ndaj këtij modeli të vjetër nuk mungon.

Në një video të publikuar në Facebook, është paraqitur një model i vjetër por i rifreskuar "E-Class".

Kush nuk do ta dëshironte këtë veturë të bukur?

Support Ukraine