Mbyllen procedurat,pas një muaji patentat shqiptare do të njihen nga një tjetër vend

1 vit, 8 muaj më parë - 15 Gusht 2022, opinion
Mbyllen procedurat,pas një muaji patentat shqiptare do të njihen nga një tjetër vend
Janë përmbyllur procedurat e marrëveshjes për njohjen reciproke të lejeve të drejtimit mes Shqipërisë dhe Mbretërisë së Arabisë Saudite.

Lajmi është dhënë nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtëme të Shqipërisë në një postim në rrjetin social “Facebook”.

Përmbyllen procedurat e marrëveshjes për njohjen reciproke të lejeve të drejtimit mes Shqipërisë dhe Mbretërisë së Arabisë Saudite. Pas përfundimit të procedurave të brendshme ligjore fillimisht nga pala jonë, Ministria e Punëve të Jashtme e Mbretërisë së Arabisë Saudite ka njoftuar përfundimin e procedurave të brendshme ligjore edhe nga pala e tyre”, thuhet në njoftimin e MEPJ.

Marrëveshja, e cila hyn në fuqi 30 ditë pas përfundimit të procedurave, do të lehtësojë lëvizjen reciproke të qytetarëve, vizitorëve dhe turistëve të dy vendeve tona, përmes përdorimit të patentave, si dhe konvertimin e tyre.

Support Ukraine